KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Tarjouspyyntö KaseNet Kuitua kylille 1-investointihankkeen (179997) maanrakennustyöt

KaseNetin KaseNet Kuitua kylille 1 investointihankkeessa rakennetaan tilaajayhteysverkkoa kahdelle kylälle/alueelle. Valokuituverkkoa laajennetaan Halsualla Hietalahden kylällä ja Kaustisella Vissavedentiellä. Hankkeen kohderyhmänä ovat pääasiallisesti yksityiset kuluttajat, pitkien etäisyyksien päässä toimivat maatalousyrittäjät sekä pienyritykset. Valokuituverkon laajentaminen mahdollistaa myös alueen langattomien tietoliikenneyhteyksien kehittämisen tulevaisuudessa. KaseNet Oy:n internet-asiakkailla on jo nyt käytössä 1GB/s symmetrisiä nopeuksia (1000Mbit/s/1000Mbit/s).

Hankkeessa rakennettavat asiakasliittymät pystyvät myös samoihin nopeuksiin. Liittymät toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella. Kuitua kylille-investointihankkeet parantavat alueen etätyömahdollisuuksia sekä mahdollistaa monipaikkaisen työskentelyn. Tällä hetkellä hankealueilla asuvat ihmiset ovat pääosin pelkän 4G mobiiliyhteyden varassa, jonka kapasiteetti ei enää riitä nykyaikaiseen tietoliikennetarpeeseen. Kyläverkkohankkeita on valmisteltu KASE Smart Countryside: Kuitua kylille -hankkeessa.

KaseNet Kuitua kylille 1 investointihankkeen rahoittajana on Euroopan maaseudun kehittämisenmaatalousrahasto / Pohjanmaan ELY-Keskus.

Lisätietoja ja materiaalit klikkaa tästä

Saavutettavuusseloste