KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Palomuuri- ja palomuurien ylläpitopalvelu

Tuotekuvaus

KaseNetin Palomuuripalvelu antaa kattavan suojan yrityksesi, yhteisösi tai kuntasi tietoliikenneverkolle. Perinteisen IP- ja porttipalomuurauksen lisäksi valittavissasi on edistyneet tietoturvaominaisuudet. Edistyneiden tietoturvaominaisuuksien ansiosta palomuuripalvelumme tunnistaa ja estää miljoonia eri haittaohjelmia ja saastuneita web-sivuja, tuhansia bottiverkko-osoitteita ja tuhansia tunkeutumiseen käytettyjä sovellushaavoittuvuuksia. Haitallisen liikenteen tunnistus perustuu laitevalmistajan ylläpitämiin tietokantoihin, joita päivitetään useita kertoja vuorokaudessa.

Palomuuripalvelun edistynyt sovellusten hallinta tunnistaa tuhansia eri sovelluksia ja niiden liikennöintiä voidaan säädellä esimerkiksi sovelluksen riskiluokituksen tai käyttötarkoituksen perusteella.

Tietoturvaraportit

Korkeammilla palvelutasoilla koostamme palomuurin tietoturvatapahtumista raportin viikoittain ja/tai kuukausittain ja toimitamme raportin sinulle sähköisesti. Raportista saat hyvän kuvan mitä verkossasi tapahtuu; mitä sivuja avataan eniten, mitä tietoturvauhkia on tarttunut muurin haaviin jne.

VPN-etäyhteydet

Salatuilla VPN-yhteyksillä saat tietoturvallisesti yhteyden yrityksesi verkkoon mistä päin maailmaa tahansa. VPN-yhteyksien avulla voidaan myös liittää useampi toimipiste yhteen ja jakaa sisäverkoissa olevia resursseja muiden toimipisteiden kanssa vaivattomasti. VPN-yhteyksillä voidaan myös avata kumppaneillesi rajoitettuja pääsyjä sisäverkkoon, esimerkiksi huoltoyhteyksiä varten.

Keskitetyistä palvelumuureista tai omilla palomuurilaitteilla

KaseNetin kuituverkon asiakkaille voimme tarjota kustannustehokasta palomuuripalvelua konesaleissamme sijaitsevista keskitetyistä, kahdennetuista palomuureista, jolloin et tarvitse omaa palomuurilaitetta. Maantieteellisesti eri konesaleihin sijoitettujen palomuurien kahdennus parantaa palomuuripalvelun vakautta ja vikasietoisuutta.

Erillisillä palomuurilaitteilla toteutettuna voimme tarjota palomuuripalvelua niin oman verkon kuin myös muiden verkkojen asiakkaille, jopa 4G/5G-liittymäasiakkaille. Näissäkin toteutuksissa palomuuri on mahdollista kahdentaa paremman vikasietoisuuden saavuttamiseksi.

Oli kyseessä sitten keskitetystä palomuuriklusterista tai erillisillä laitteilla tuotetusta palomuuripalvelusta, KaseNet ylläpitää ja huolehtii palvelun toimivuudesta ja ajantasaisesta tietoturvasta puolestasi.

Palomuuripalvelun palvelutasot

KaseNetin Palomuuripalvelusta on valittavissa neljä tasoa tarpeiden mukaan; S, M, L ja XL. Autamme valitsemaan Teille sopivimman ratkaisun. Tarkemmat kuvaukset tasoista löytyy täältä KaseNet Palomuuripalvelun palvelutasot ja SLA.

Palomuuripalvelun SLA

Palomuuripalvelun SLA-tasot määräytyy palvelutason mukaan. S- ja M-tason palomuuripalveluun kuuluu 1-tason SLA, L- ja XL-tason palomuuripalveluun tarjoamme nopeampaa 2-tason SLA:ta. Lisämaksusta tarjoamme L- ja XL-tason palomuuripalveluihin myös 3- ja 4-tason SLA:ta. Lisätietoja SLA-tasoista löytyy täältä KaseNet Palomuuripalvelun palvelutasot ja SLA.

Hinnasto

Peruspalvelun käyttöönoton hinta muodostuu yhdistettävien verkkojen, käyttäjien ja etäyhteyksien määrästä. Jokainen käyttöönotto räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja käyttöönoton hinta voi olla korkeampi, jos käyttöönotto on vaativampi. Esimerkiksi mikäli halutaan VPN yhteyksien ja käyttäjien todentaminen ulkoisesta kirjautumispalvelusta, kaksivaiheinen tunnistautuminen tai useiden toimipisteiden yhdistämistä.

Palvelun tilaus, toimitus ja yhteydenotto

Voit pyytää meiltä lisätietoja ja tarjouksen palvelusta joko sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet tai puhelimitse (06) 888 7111

S, M ja L- tason palvelujen toimitusaika 1-2 vko tilauksesta. XL tai vaativammat, erillisen selvitysprojektin vaativilla toteutuksilla toimitusaika sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.
Palvelun toimittamiseen sovelletaan IT2020 ehtoja.

Palveluaika arkisin 8-16. Asiakaspalvelun ja teknisen tuen kontaktointi tapahtuu joko sähköpostitse Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet tai puhelimitse (06) 888 7111.

24/7 kontaktointi tapahtuu puhelimitse erikseen ilmoitettavaan numeroon.

Saavutettavuusseloste