KaseNetin liittymien saatavuus

Alla olevasta kartasta näet KaseNetin liittymien saatavuuden Kaustisen seutukunnassa. Vihreällä merkityt alueet kartalla ovat suuntaa-antavia.

Mikäli et asu saatavuuskarttaan merkityillä alueilla mutta olet kiinnostunut kuituyhteydestä, jätä tietosi kuitukyselyyn, sillä kartoitamme jatkuvasti uusia rakennusalueita ilmoitusten perusteella.

Kuitukyselyn löydät osoitteesta https://kuitukysely.kasenet.fi

Saatavuus ja hinta
Liittymien saatavuus ja hinta vaihtelee sijainnin ja kapasiteetin perusteella. Esimerkiksi rivitaloasuntoon saatavan liittymän perus kytkentämaksu on vain 120 € mutta mikäli kyseessä on kokonaan uuden liittymän rakentaminen kuidun maahan auraamisineen, on perushinta 2290 € (taajamissa 1900 €). Perushinta edellyttää että kohde sijaitsee korkeintaan 200m etäisyydellä lähimmästä liityntäpisteestä ja maasto on aurauksen suhteen helpohkoa.

Hinta sisältää alv. 24%

Tilauksen tekeminen
Suosittelemme kuitukyselyn käyttöä, jolla voit helposti jättää alustavan tiedustelun liittymän saannista. Kyselyn saavuttua otamme pikimmiten yhteyttä vahvistaaksemme saatavuuden ja annamme tarkemman arvion rakennuskustannuksista.

Tarvittaessa voit olla yhteyksissä myös suoraan puhelimitse numeroon (06) 888 7111 tai sähköpostitse osoitteella info@kasenet.fi
Karttaohje
Kartalla olevista kuntavalinnoista pääset joko suoraan kyseisen kunnan keskustaan, tai alavalikosta löytyviin kylä/aluekohteisiin. Karttaa voi liikuttaa hiiren avulla ja zoomata hiiren rullalla, tai kartan yläoikeassa reunassa olevalla zoomaustyökalulla. Alareunan osoitehakuun kirjoita tien tai kadunnimi sekä kunta, esimerkiksi tyyliin "lestintie 39, Lestijärvi".
KaseNet Oy
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi
2023 © KaseNet Oy