KaseNet

Tietoliikenne ja palvelu… Lähelläsi

Maxivision IP-TV palvelut

Maxivision IP-TV palvelu on monipuolinen ja laadukas palvelu sinulle joka haluat katsella TV:tä silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Maxivision on palvelu, joka tuo ulottuvillesi parhaat kanavapaketit HD-laadulla, massiivisen elokuvakirjaston ja kätevät tallennusominaisuudet. Antennikaapeleita ei tarvita - nettiyhteys riittää. Saat Maxivisionin käyttöösi hankkimalla Maxivision boksin (149 €). Sen jälkeen maksat vain tilaamastasi sisällöstä. Jo Peruspalvelu (6 € /kk) sisältää 20 kanavaa, joista 16 HD-laadulla.

Peruspalvelun kanavat: YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, AVA HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV Harju & Pöntinen, AlfaTV HD

Ilmainen Bonus kanavapaketti: Eurosport HD, Discovery Channel

Tallennuspalvelu - 6 €/kk

Nauti suosikkisarjoistasi silloin kun sinulle sopii! Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti missä ja milloin tahansa ja voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken. Yhdellä Tallennuspalvelulla katselet omia tallenteitasi kodin kaikilla bokseilla sekä myös Mobiilissa! Tarjoamme uusille Maxivision boksin ostajille tallennuspalvelun kuukaudeksi ilmaiseen koekäyttöön!

Parhaat kanavapaketit joustavin ehdoin
Maxivision tuo kattavan kanavatarjonnan kotiisi joustavilla ehdoilla. Valikoimassa on 15 suosittua kanavapakettia ja yksittäisiä kanavia, joita voit ostaa vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan. Ostoksia voit tehdä omilla Maxivision-tunnuksillasi ympäri vuorokauden. Kanavat avautuvat sinulle heti maksun jälkeen ja voit aloittaa niiden katselun saman tien.

C More ja C More Play -videokirjasto - 14,95 €/kk
Yli 300 TV-ensi-iltaelokuvaa vuodessa. Videokirjastossa yli 3500 elokuvaa TV-ensi-illoista klassikkoihin ja indie-elokuviin. HBO-sarjat heti USA:n ensiesityksen jälkeen

Maxivision Mobiili - katso TV:tä silloin kun sinä haluat
Mobiilisovellus, jonka ansiosta paras sisältö kulkee mukanasi kaikkialle. Katsele omia tallenteitasi missä ikinä oletkin - myös ulkomailla. Sovelluksen voit ladata Android- ja Apple-sovelluskaupoista. Tarjoamme uusille Maxivision boksin ostajille Maxivision Mobiili- palvelun kuukaudeksi ilmaiseen koekäyttöön! Mobiilipalvelusta voi katsoa myös suoria lähetyksiä YLE:n kanavilta ja FOX kanavalta.

Miten tilaan?
Maxivisionin IP-TV palvelun saat tilattua Maxivisionin kotisivuilta osoitteessa http://www.maxivision.fi