Ongelmia lähettää sähköpostia Gmail -osoitteisiin (korjaantunut)

Viime viikon roskapostivuodosta johtuen Gmail -osoitteisiin lähettäminen takkuaa edelleen jos käytössä on @kase.fi sähköpostiosoite.

Osa posteista menee perille, mutta roskapostiin, mutta osa posteista ei taas pääse perille lainkaan. Meidän osaltamme tilanne on korjattu jo 24.10. eli silloin kun asiakkaan roskapostivuoto ilmeni, mutta on arvoitus milloin Gmail alkaa tulkitsemaan että @kase.fi osoitteella lähetetty sähköposti pääsee jälleen normaalisti perille. Teemme omalta osaltamme kaiken että tilanne normalisoituisi mahdollisimman pian, mutta valitettavasti Gmailin suhteen keinot ovat vähissä.

Odotettavissa kuitenkin on, että tilanne Gmailin suhteen normalisoituu tämän viikon aikana.

Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

TIEDOTEPÄIVITYKSET:

7.11.2016 Vaikuttaa siltä että esto on Gmailin suhteen edelleen päällä, eli @kase.fi osoitteella lähetetty posti ei mene perille Gmail-osoitteeseen (tai domainiin, jolla on käytössään Gmail). Postit muihin osoitteisiin kulkee normaalisti.

14.11.2016 Esto on edelleen päällä Gmailin suuntaan. Posti muualle kulkee normaalisti (tarkennuksena se, että mikäli jokin muu domain käyttää Googlen/Gmail postipalvelua, voi postin perille meneminen estyä myös silloin).

18.11.2016 Testien perusteella jotkin viestit saattavat mennä perille Gmailiin @kase.fi osoitteella, mutta sitten yhtäkkiä viestit taas estetään kokonaan. Olemme lähettäneet Googlelle ongelmaraportin jälleen kerran ja jäämme odottamaan tilanteen paranemista.

23.11.2016 Gmailia koskeva ongelma vaikuttaa poistuneen.

KaseNet Oy
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi

Tietosuojaseloste
2018 © KaseNet