Työpaikkailmoitus: KaseNet etsii tiimiinsä toimitusjohtajaa

KaseNet vastaa Kaustisen seutuverkon ylläpidosta, tuottaa ja ylläpitää erilaisia verkkopalveluja Kaustisen seutukunnan alueella ja lähikunnissa. Kehitämme aktiivisesti tietoliikenneverkkoja alueemme palvelujen ja kilpailukyvyn parantamiseksi kotitalouksille, yrityksille ja kunnille. Meillä on vahvaa osaamista kuituyhteyksien rakentamisesta sekä tietoliikennetekniikasta. Tarjolla olevia palveluitamme ovat pääosin kuitutekniikkaan perustuvat laajakaistaliittymät, sähköposti- ja kotisivupalvelut, konsultointi.

Etsimme KaseNetille toimitusjohtajaa, joka vastaa kokonaisvaltaisesti yksikön operatiivisesta johtamisesta, toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä hallitsee yhtiöittämisprosessiin kuuluvat vaiheet.

Tehtävä sopii Sinulle, joka tunnet tietoliikennealaa sekä hallitset rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvät menettelyt. Olet vahva viestijä ja koet valokuiturakentamisen merkityksen ja sen edistämisen omaksesi. Kuntaomistajien toimintaympäristön ja yhtiöoikeuden tuntemus katsotaan eduksesi.

Odotamme Sinulta vahvoja näyttöjä liiketaloudellisesta johtamisesta sekä menestyksellisestä myynnistä ja markkinoinnista. Odotamme Sinulta myös näyttöjä visiointikyvystä, strategian toimeenpanosta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, sidosryhmäyhteistyöstä, verkostoitumisesta sekä vaikuttavasta viestinnästä KaseNet Oy:n tulevana keulakuvana.

Asiakkaidemme vaatimuksissa on lakisääteisiä velvoitteita, joten hakijoilla on oltava Suomen kansalaisuus ja nuhteeton tausta.

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittävän ja vaikuttavan näköalapaikan sekä laaja-alaisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Avuksesi saat toimivan johtokunnan täyden tuen.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävään sovelletaan KVTES sopimusta. Ennen valinnan voimaantuloa on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan viimeistään 26.5.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen heikki.koskela@kasenet.fi.

Kirjoita sähköpostin aiheeksi "toimitusjohtaja". Voit halutessasi liittää hakemukseesi mukaan oman palkkatoiveen.

Lisätietoja ja tiedusteluihin vastaa johtokunnan puheenjohtaja Arto Alpia puh. 0400-569401, arto.alpia@kaustinen.fi ja varapuheenjohtaja Mikko Tamminen puh. 0400-198604, mikko.tamminen@perho.com. 

Lestijärven kunta / KaseNet
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi
2017 © KaseNet