LIITTYMÄNOPEUDET JA HINNAT

KaseNet 30M

Perus internetliittymä nopeuksilla 30M/30M (29 €/kk)

KaseNet 50M

Perus internetliittymä nopeuksilla 50M/50M (35 €/kk)

KaseNet 100M

Surffaajan internetliittymä nopeuksilla 100M/100M (45 €/kk)

(Huom. Puhelinkupariparin avulla toteutetuissa rivitaloyhteyksissä (VDSL) 100M liittymän vaihteluväli voi olla 80-90Mbit/s kaapeloinnin kunnosta riippuen.)


Uusien liittymien avausmaksu 120 €. Maksukehotuslisä 5 € ja suljetun liittymän avaus 25 €

Liittymiin on mahdollista saada viisi kappaletta henkilökohtaisia sähköpostiosoitteita. Voit pyytää sähköpostit sopimusta tehdessä tai ottamalla yhteyttä ylläpitoon.


Yleistä yhteyksistä

KaseNet tarjoaa pääsääntöisesti valokuitupohjaisia internetliittymiä. Joihinkin esimerkiksi rivitalo/kerrostalo kiinteistöihin tulee jo valmiiksi KaseNetin valokuitu ja yhteys asiakkaalle on toteutettu kiinteistön sisäisesti kupariteitse (joko suoraan kytkimeltä ethernet tai VDSL-tekniikoilla). Kysy saatavuutta.

Kuukausiveloitushinnat eivät sisällä uusien yhteyksien rakentamisesta kertyviä kustannuksia. Uuden esimerkiksi omakotitalon valokuituyhteyden rakentamisen hinta alkaa pyöreästi 1900 eurosta mikäli kohde on 200m läheisyydessä lähimmästä kytkentäpisteestämme. Kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarkempi tarjous, sillä saatat asua alueella jossa valokuituun liittyminen voi olla hyvinkin edullista.

Mitä valokuituliittymä sisältää, mitä ei?

Pakettiin kuuluu valokuituyhteyden taloon tuomiseen tarvittavat laitteet ja tarvikkeet (mm. kotipäätelaite johon tietokoneet tai muut verkkoa käyttävät laitteet kytketään, kytkentärasia ja itse valokuitu). Pakettiin kuuluu myös valokuidun kaapeliojaan kaivaminen tontille ja kaapeliojan peitto. Tontin omistajan on itse huolehdittava nurmikon, kivetysten ja mahdollisen asfaltin yms. korjauksen ja siistimisen. Näistä viimeistelytöistä voi tontin omistaja sopia erikseen urakoitsijan kanssa niin halutessaan.

Miten tilaan?

Helpointa on ottaa yhteys KaseNetin palvelunumeroon 06-8887111 tai lähettää sähköpostia osoitteella info(at)kasenet.fi ja kysyä liittymän saatavuutta. Liittymien saatavuustietoja pyrimme myös päivittämään näille sivuille.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%.


Lestijärven kunta / KaseNet
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi

Tietosuojaseloste
2018 © KaseNet