En saa sähköpostilla lähetettyjä laskuja Hotmail -sähköpostiini?

On mahdollista että aika ajoin laskumme tulkitaan roskapostiksi ja se ei päädy perille Hotmail -osoitteeseen, tai se menee suoraan roskaposteihin.

Se miten voit varmistua että saat KaseNetin laskun suoraan hotmail.com sähköpostitilisi Saapuneet -kansioon, on lisätä KaseNet ja Kase turvallisten lähettäjien listalle.

Se tapahtuu seuraavasti:

  • Kun olet kirjautunut Hotmail -tilille, klikkaa sähköpostinäkymässä oikean yläreunan hammaspyörävalikko auki ja valitse "Asetukset" toiminto
  • Kohdassa "Roskapostin estäminen" valitse kohta "Turvalliset ja estetyt lähettäjät"
  • Valitse kohta "Turvalliset lähettäjät"
  • On ehkä helpointa lisätä listalle KaseNet ja Kase toimialueena (domainia) siten että kirjoita kirjoituskenttään ensin @kasenet.fi ja klikkaa painiketta "Lisää luetteloon". Tämän jälkeen lisää vielä @kase.fi samalla tavoin.

Tällä tavoin voit varmistua siitä että vastaanotat KaseNetin sähköpostilaskun aina kun se sinulle lähetetään. Samaa keinoa voit käyttää muihin domaineihin tai yksittäisiin sähköpostin lähettäjäosoitteisiin joiden perille pääsyn haluat varmistaa.

Mikäli tuon toimenpiteen jälkeen alat saamaan roskapostia epämääräisistä @kase.fi tai @kasenet.fi osoitteista, ilmoita siitä meille ylläpitoon.

KaseNet Oy
Lestintie 39
FI-69440 LESTIJÄRVI
FINLAND
Puh. (06) 888 7111
info@kasenet.fi

Tietosuojaseloste
2018 © KaseNet